top of page

Paint Your Pottery

Elke dinsdag en donderdag in juli kan je aan 'Paint Your Pottery' komen doen. Je kan er jouw innerlijke Picasso, Pollock, Khalo,... bovenhalen. Je kan kiezen uit verschillende formaten van vormen die je wil beschilderen en gaat aan de slag met verschillende kleuren om ze tot ware kunstwerken om te toveren. Hoe en wat je gaat beschilderen kan je volledig zelf kiezen.

Wil je liever geen tekeningen schilderen kan je ook gaan stempelen, werken met tape,  lijntekeningen met potlood maken, spetteren met een borstel,... Voor elk wat wils dus. 

De prijzen van de te beschilderen vormen variëren tussen €8-€20. Je kiest zelf jouw vorm, of je er meerdere wil beschilderen, hoelang je er aan werkt. Via de website kan je jouw startuur reserveren. Je bent welkom op dinsdag en donderdag tussen 14.00 uur en 21.30 uur (je kan ten laatste starten om 19 uur). Dit kan de perfecte activiteit zijn met het gezin, familie, vrienden en zeker ook voor zowel kinderen als volwassenen.

 

De beschilderde kommen dienen achteraf nog transparant geglazuurd te worden zodat de keramiek voedselveilig, vaatwas-, microgolf- en ovenbestendig is. Je kan het dus echt gaan gebruiken om uit te eten of  hapjes op te presenteren. Het werk kan na een tweetal weken opgehaald worden. 

Reserveer in de kalender hieronder jullie plaatsje. Is er een tijdslot volzet? Neem gerust contact op, misschien is er toch nog iets mogelijk. 

VOLG ONS OP INSTAGRAM:

bottom of page