top of page

Altijd al eens willen kleien, maar je weet niet hoe eraan te beginnen? 

Staat je Pinterest vol met leuke hebbedingen en decoratie, en wil je het zelf eens proberen te maken?

Op zoek naar een leuke activiteit met vrienden? Of een fijne kind-(groot)ouder namiddag?

Wil je proeven van de wondere wereld van de klei, met een opbouw- of draaiproject? 

Freestyle Friday is het moment waarop deze plannen kunnen doorgaan! 

Op vrijdag tussen 14u30 en 21u kan je een afspraak inboeken om alleen of in een groepje

een zelfgekozen project te komen maken of een les te volgen.

Heb je zelf een project dat je wil realiseren onder begeleiding, dan is de kostprijs afhankelijk van het werk en het nodige materiaal. Hiervoor kom je best eens langs om dit te bespreken. 

Freestyle Friday als groepsactiviteit maar dan op zaterdag, zondag of een andere dag?

Vraag naar de beschikbaarheden via het contactformulier

Enkele standaardformules voor groepsactiviteiten: 

boetseren + pottendraaien, 4 tot 8 personen: 

Deze formule omvat een combinatie tussen draaien op de draaischijf en potjes maken met handopbouwtechnieken. Duur van de workshop is 3u incl. uitleg, afwisselend 1u draaien en 1u boetseren, pauze met een hapje en een drankje, selectie maken van het gemaakte werk, glazuurkleur kiezen en opruimen. Hierbij zijn 2 afgewerkte potjes gemaakt op de draaischijf en 1kg klei waarmee je kan boetseren inbegrepen. Dit wordt achteraf door Layla afgewerkt en geglazuurd in een kleur dat jullie gekozen hebben. Bijkomende potjes kunnen steeds extra afgewerkt worden aan €12/kg.  €60p.p.

 

boetseren, 4 tot 8 personen: 

In een 2u durende initiatie leer je enkele basisvaardigheden van het opbouwen met klei. Aan de hand van verschillende technieken maak je functionele of figuratieve objecten. In deze workshop is er 1,5kg klei inbegrepen dat achteraf wordt afgewerkt en geglazuurd door Layla in de door jullie gekozen kleuren. Extra creaties kunnen afgewerkt worden aan €12/kg. De creaties kunnen na ongeveer 4 weken opgehaald worden, tenzij anders afgesproken. €50p.p.

 

pottendraaien, 3 tot 5 personen: 

In een 2u durende initiatie leer je enkele basisvaardigheden van het pottenbakken. Het is een ideale kennismaking met draaischijf. In deze workshop is er één potje inbegrepen dat achteraf wordt afgewerkt en geglazuurd door Layla in de door jullie gekozen kleuren. Extra potjes kunnen afgewerkt worden aan €12/kg. De creaties kunnen na ongeveer 4 weken opgehaald worden, tenzij anders afgesproken. €50p.p.

lessen5.JPG
IMG_4721.JPG
lessen.JPG
IMG_4672.jpg
IMG_4674.JPG
bottom of page