open atelier/bakdienst

OPEN ATELIER

Heb je de basistechnieken van het pottendraaien/boetseren in de vingers en wil je graag verder zelfstandig oefenen? Of ben je al ervaren maar is het niet mogelijk thuis een atelier in te richten? Dan kan de open atelier formule de oplossing zijn. Dit kan op:

dinsdag: 14u-16u30 (Layla aanwezig)

zaterdag: 13u30-16u30 (Layla aanwezig)

dinsdag-vrijdagvoormiddag: 7u-13u (Layla niet aanwezig)

Tijdens deze momenten wordt er geen les gegeven, tenzij anders afgesproken. Het is de bedoeling dat je zelf aan het werk kan. Uiteraard kunnen er steeds praktische vragen gesteld worden. Via onderstaand boekingsformulier kunt u het gewenste moment kiezen om te komen werken. Je boekt per voor- of namiddag.  Het uur op het boekingsformulier is wanneer het atelier open is, maar je kiest zelf jouw startuur en hoelang je komt werken. Dit kan per uur gekozen worden en wordt zo in het atelier bijgehouden. Zorg er steeds voor dat jouw werkmoment minstens twee dagen op voorhand wordt vastgelegd. Het inschrijvingsgeld wordt voor of op het eerste open ateliermoment voldaan. Kan je toch niet langskomen na een boeking, laat dit dan minstens de dag ervoor weten. 

 

Deze formule kan enkel geboekt worden na het maken van een afspraak om alles samen te overlopen. Daarna kan er zelf gekozen worden wanneer je in het atelier komt werken. Neem hiervoor contact op via het contactformulier

1u = €8 of een beurtenkaart van 20u = €150

 

Er is klei en glazuur is aanwezig, maar dit kan ook steeds zelf voorzien worden. We verrekenen dit dan achteraf bij het berekenen van de bakkosten. Ook het gereedschap op te draaien of boetseren is ter beschikking. ​

 

BAKDIENST:

biscuitstook = €4/kg

glazuurstook = €8/kg (bij open atelier = inclusief glazuur)

volledige oven biscuitstook 160L = €65

volledige oven glazuurstook 160L = €85 ​

 

*Bij de bakservice wordt er bij voorkeur met glazuren gewerkt uit het atelier, wens je met zelfgemaakte/gekochte glazuren te werken dan dient er een recept of etiket voorgelegd te worden. * Een ovenplaat beschadigd door een eigen glazuren = nieuwe ovenplaat voorzien van diameter 52cm. * Er kunnen steeds bepaalde werken geweigerd worden. * Werk dat dient biscuit gebakken te worden is reeds volledig droog. Bij te glazuren werk is de bodem volledig glazuurvrij.