top of page

open atelier/bakdienst

OPEN ATELIER

Heb je de basistechnieken van het pottendraaien/boetseren in de vingers en wil je graag verder zelfstandig oefenen? Of ben je al ervaren maar is het niet mogelijk thuis een atelier in te richten? Dan kan de open atelier formule de oplossing zijn. 

 

Dit kan op:

dinsdag: 9.30u-17.00u

donderdag: 9.30u-17.00u

zaterdag: 13.00u-16.00u

(op zaterdag kan dit afwijken als er andere activiteiten zijn in het atelier)

Hoe werkt dit?
Je kiest zelf jouw startuur en hoelang je komt werken. Zorg er steeds voor dat jouw werkmoment minstens twee dagen op voorhand wordt vastgelegd. Kan je toch niet langskomen na een boeking, laat dit dan minstens de dag ervoor weten. 

Er zijn diverse kleisoorten en glazuren aanwezig, maar dit kan ook steeds zelf voorzien worden. Alles van gereedschappen in het atelier zijn vrij te gebruiken. 

Koffie, thee en water kunnen vrij genuttigd worden. 

Kostprijs?

1u = €9

beurtenkaart 10u = €85

beurtenkaart 20u = €170

Het inschrijvingsgeld wordt voor of op het eerste open ateliermoment voldaan.
 

BAKDIENST:

biscuitstook = €7/kg

biscuitstook + klei = €8/kg

glazuurstook = €9/kg 

glazuurstook + glazuur = €12/kg

volledige oven 1000° = €70

 volledige oven 1220° = €90 ​

 

*Bij de bakservice wordt er bij voorkeur met glazuren gewerkt uit het atelier, wens je met zelfgemaakte/gekochte glazuren te werken dan dient er een recept of etiket voorgelegd te worden. * Een ovenplaat beschadigd door een eigen glazuren = nieuwe ovenplaat voorzien van diameter 52cm. * Er kunnen steeds bepaalde werken geweigerd worden. * Werk dat dient biscuit gebakken te worden is reeds volledig droog. Bij te glazuren werk is de bodem volledig glazuurvrij. *De oven heeft een inhoud van 160l en afmetingen binnen: diameter 590mm x hoogte 570mm.

bottom of page