top of page
OPEN ATELIER:

Heb je de basistechnieken van het pottendraaien/boetseren in de vingers en wil je graag verder zelfstandig oefenen? Of ben je al ervaren maar is het niet mogelijk thuis een atelier in te richten? Dan kan de open atelier formule de oplossing zijn. 

 

Dit kan op:

dinsdag: 9.30 u-16.30 u

donderdag: 9.30 u-16.30 u

zaterdag: 9.30 u-16.00 u (dit afwijken als er andere activiteiten zijn in het atelier)

Hoe werkt dit?
Je kiest zelf jouw tijdslot en hoelang je komt werken. Er kan per voor- of namiddag gereserveerd worden. Binnen dit dagdeel kies je zelf hoelang je komt. Dit kan dus voor de volle drie uur zijn, maar evengoed voor één uur. Op de dag zelf worden de sessies afgerekend (dit kan in cash, via Payconiq of de bankkaart).
 Het tijdsslot kan je inboeken onderaan deze pagina.

 

Zorg er steeds voor dat jouw werkmoment minstens twee dagen op voorhand wordt vastgelegd. Kan je toch niet langskomen na een boeking, laat dit dan minstens de dag ervoor weten.

Er zijn diverse kleisoorten en glazuren aanwezig, maar dit kan ook steeds zelf voorzien worden. Alles van gereedschappen in het atelier zijn vrij te gebruiken. 

Koffie, thee en water kunnen vrij genuttigd worden. 

Kostprijs?

1u = €9
 

BAKDIENST:

biscuitstook (980°) = €7/kg

biscuitstook + klei = €8/kg

glazuurstook (1230°) = €9/kg 

glazuurstook + glazuur = €12/kg

volledige oven 980° = €70

volledige oven 1230° = €90 ​

 

*Bij de bakservice wordt er bij voorkeur met glazuren gewerkt uit het atelier, wens je met zelfgemaakte/gekochte glazuren te werken dan dient er een recept of etiket voorgelegd te worden. * Een ovenplaat beschadigd door een eigen glazuren = nieuwe ovenplaat voorzien van diameter 52cm. * Er kunnen steeds bepaalde werken geweigerd worden. * Werk dat dient biscuit gebakken te worden is reeds volledig droog. Bij te glazuren werk is de bodem volledig glazuurvrij. *De oven heeft een inhoud van 160l en als binnen afmetingen: 590mm x hoogte 570mm.

planning open atelier

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

MISSCHIEN OOK INTERESSANT:

5.jpg

VOLG ONS OP INSTAGRAM:

bottom of page