top of page

OVER PLEK 62

IMG_4235.heic

Een keramiekatelier waar de focus voornamelijk ligt op handgemaakte en gedraaide keramiek. Je kan er terecht voor draailessen, workshops en open atelier. Het is een prioriteit om te werken in kleine groepjes zodat er gericht begeleid kan worden.

 

Naast het volgen van lessen kan je er ook keramiek kopen of bestellen. Er worden verkoopmomenten georganiseerd naar aanleiding van de feestdagen en andere gelegenheden. Daarnaast kan je steeds eens komen 'pottenkijken' na het maken van een afspraak. Wil je graag een uniek, handgemaakt cadeau? Of heb je een specifiek object in gedachten? Neem dan zeker contact op. 

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws via de sociale media: 

PLEK 62 op Facebook 

@atelier_plek62 op Instagram 

OVER LAYLA DUPON

1995°

"Na het behalen van mijn lerarendiploma wou ik graag mijn kennis gaan verbreden in het artistieke veld. In 2017 startte ik de opleiding Beeldende Kunsten aan Luca School of Arts (Gent), met afstudeerrichting keramiek en glaskunst. Na het afstuderen als bachelor, vervolledig ik er momenteel mijn masteropleiding. Mijn artistieke werk omvat een zoektocht naar een eigen stempel binnen functionele objecten, design en productontwerp."

"Met PLEK 62 wil ik een plaats creëren waar ik zelf aan mijn praktijk kan verder werken, maar ook anderen een plek kan geven om te leren en groeien. Mijn ultieme droom is om met mijn atelier te kunnen uitgroeien naar een ruimte waar jong en oud zich kunnen ontplooien tot creatieve geesten, en daarnaast ook een collectie te kunnen samenstellen van eigen design." 

Meer weten over het beeldend werk van Layla? 

www.layladupon.com

@studio.layla.dupon

 

 

 

IMG_4151.heic
bottom of page