top of page
IMG_4235.heic

OVER PLEK 62

Een keramiekatelier waar de focus voornamelijk ligt op handgemaakte en gedraaide keramiek. Je kan er terecht voor draailessen, workshops en open atelier. Het is een prioriteit om te werken in kleine groepjes zodat er gericht begeleid kan worden.

 

Naast het volgen van lessen kan je er ook keramiek kopen of bestellen. Er worden verkoopmomenten georganiseerd naar aanleiding van de feestdagen en andere gelegenheden. Daarnaast kan je steeds eens komen 'pottenkijken' na het maken van een afspraak. Wil je graag een uniek, handgemaakt cadeau? Of heb je een specifiek object in gedachten? Neem dan zeker contact op.

Belangrijk: tussen januari en april 2024 werken we met een bestelstop. Er worden geen nieuwe opdrachten meer aangenomen. Neem tot die tijd gerust eens een kijkje in de webshop.

Het atelier werd in 2019 opgestart en kende ondertussen al verschillende letterlijk en figuurlijke groeisprongen. In 2022 werd de werkplaats verplaatst naar een grotere ruimte in hetzelfde gebouw. Nog meer mogelijkheden dus. Hier kan je meer lezen over de geschiedenis van het atelier en het pand. 

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws via de sociale media: 

PLEK 62 op Facebook 

@atelier_plek62 op Instagram 

OVER LAYLA DUPON

1995°

"Na het behalen van mijn lerarendiploma secundair onderwijs wou ik graag mijn kennis gaan verbreden in het artistieke veld. In 2017 startte ik de opleiding Beeldende Kunsten aan Luca School of Arts (Gent), met afstudeerrichting keramiek en glaskunst. Ondertussen ben ik afgestudeerd als master in de Beeldende Kunsten en werk ik achter de schermen verder aan mijn eigen artistieke werk. Dit omvat een zoektocht naar een eigen stempel binnen functionele objecten, design en productontwerp. Een balans vinden tussen vorm en functie. 

Met PLEK 62 wil ik een plaats creëren waar ik zelf aan mijn praktijk kan verder werken, een eigen collectie gebruiksgoed kan maken maar ook anderen een plek kan geven om te leren en groeien. Mijn doel is dat het atelier een plaats wordt waar iedereen de creativiteit en techniciteit kan uiten op eender welke manier. 

Meer weten over het beeldend werk van Layla? 

@studio.layla.dupon

 

 

 

IMG_4151.heic
bottom of page