top of page

standaardformules voor groepsactiviteiten:

boetseren + pottendraaien, 6 tot 12 personen:

Deze formule omvat een combinatie tussen draaien op de draaischijf en potjes maken met handopbouwtechnieken. Duur van de workshop is 3u incl. uitleg, afwisselend 1u draaien en 1u boetseren, pauze met een hapje en een drankje, selectie maken van het gemaakte werk, glazuurkleur kiezen en opruimen. Hierbij is er één potje gemaakt op de draaischijf en 800g klei aan geboetseerd werk inbegrepen. Dit wordt achteraf door Layla afgewerkt en geglazuurd in een kleur naar keuze. Bijkomende potjes kunnen steeds extra afgewerkt worden aan €7/stuk.

 

€65 p.p.

 

boetseren, 4 tot 10 personen:

In een 2u durende initiatie leer je enkele basisvaardigheden van het opbouwen met klei. Aan de hand van verschillende technieken maak je functionele of figuratieve objecten. In deze workshop is er 1,5kg klei inbegrepen die achteraf wordt afgewerkt en geglazuurd door Layla in de door jullie gekozen kleuren. Extra creaties kunnen afgewerkt worden aan €20/kg.

€55 p.p.

 

pottendraaien, 4 tot 6 personen:

In een 2u durende initiatie leer je enkele basisvaardigheden van het pottenbakken. Het is een ideale kennismaking met draaischijf. In deze workshop is er één potje inbegrepen dat achteraf wordt afgewerkt en geglazuurd door Layla in de door jullie gekozen kleuren. Extra potjes kunnen afgewerkt worden aan €7/stuk.

 

€55 p.p.

Een groepsactiviteit/teambuilding/vrijgezellen/familie uitstap/gezinsactiviteit/... kan doorgaan op verschillende momenten doorheen de week. Vraag vrijblijvend naar de beschikbaarheid en doe gerust een data voorstel.  De formules kunnen aangepast worden in tijdsduur, inbegrepen producten of naar eigen voorstel. Ook is er de mogelijkheid om de workshop boetseren op verplaatsing te laten doorgaan. Vraag vrijblijvend informatie via het contactformulier.

VOLG ONS OP INSTAGRAM:

bottom of page